I dag för exakt femton år sedan fick jag ett samtal från min dotter med den glada nyheten att jag blivit mormor. Först fattade jag inte vad hon sa eftersom hon just vaknat upp efter ett akut kejsarsnitt. Men den lycka jag kände när jag hämtat mig och insåg att allt gått bra trots komplikationer går nog inte att sätta ord på. Den lyckan har bara vuxit och vi delar så många underbara minnen tillsammans. Fattar inte att åren gått så fort och att den lilla tokroliga tjejen med solskenshumör och härlig humor har vuxit upp till en halvvuxen kvinna. En ansvarsfull tjej med båda fötterna på jorden men med mål och förväntan på framtiden. I dag tog hon moppekörkortet så nu väntar friheten med den nya moppen, kompisarna och en härlig sommar med Comsist. All lycka till dig fina Amanda från oss alla som älskar och beundrar dig.

Grattis på din alldeles egna dag. Kram & puss / mormor