Vill gärna dela med mig av dessa dans- och musikklipp som jag hittade hos fb vänner. Helt fantastiska ungerska dansare som visar en rörande berättelse genom skuggdans. De var med i Britan`s Got Talent 2013.Att Malena Ernman och Jerry Williams ligger etta på Svensktoppen med "Counting miracles" kom som en fullständig överraskning för mig. Visste inte ens att båda mina favoriter sjungit tillsammans på Marlenas julskiva 2013 som heter "I decembertid". Jag gillar Marlena mycket framför allt för hennes fantastiskt fina sång och för att hon som operasångerska (mezzosopran) är så folklig. Utseendet och hur hon framstår som människa när jag hört henne i intervjuer är också ett +.

Jerry har varit en stor idol sen jag fick hans signerade kort på 60-talet och det har bara fortsatt. Otroligt att han stått på scenen ett halvt århundrade. Minns med glädje "Darling Nelly Grey" och "Hallo Godbye Twisting Patrica" med Jerry och gruppen The Violents. Vinylskivorna var i alla färger, röda, gula, gröna och blå.  Jag gillade mycket Jerrys samarbete med The Boppers runt 1989 med låtar som "It started with a love affair". Jag var inne i en mycket romantisk period just då med segling i Stockholms skärgård tillsammans med min stiliga flygkapten. Fina minnen väcks till liv ;) Nu vid 71 års ålder slutar Jerry med flaggan i topp. Efter mer än 100 fullbokade avskedsföreställningar med topprecensioner  är han inne på sluttampen med ett jig i New York.

  

 

Så ni förstår att denna duett är Win Win för mig:) Smaken är ju olika som tur är men jag hoppas några av er gillar mina klipp idag ;)

Ha en fin vecka med förhoppningsvis sol och mer vårtecken. Kram :)