Maj månad går mot sitt slut och helgen har bjudit på sol och sommarvärme. Vi har firat barnbarnets 16 årsdag och jag kan knappt fatta att den roliga, busiga lilla ungen nu är en ung kvinna. Vart tog alla åren vägen? Många underbara minnen som bara fortsätter fyllas på. Blev firad på mors dag med blommor, choklad och en fantastisk morsdagsbuffè på Pensionat Strandkullen i Gottskär. Första gången jag är här och nu hamnar det på min lista över smultronställen. Buffèn var något över det vanliga med en massa goda rätter som en smakrik soppa med schweizerost, ramslök och ringlad olivolja på toppen. Önskar att jag hade receptet men jag kanske hittar nåt liknande på nätet. En klar favorit och musslorna var populära. Vilken härlig känsla sitta vid dukat bord med vacker utsikt över Kungsbackafjorden och umgås med familjen. Så tacksam :-)  

Senare på dagen följde vi barnbarnet till stallet och där möttes vi av en sötchock. Ett alldeles nyfött litet föl hade kommit till världen. Ett efterlängtat charmtroll som kommer att bli så roligt att följa i sommar. Nu är det snart dags att släppa hästarna i sommarhagarna och Comsist, som tidigare gått ensam, ska gå tillsammans med Ella. Spännande se hur det blir när de släpps i samma hage men jag hoppas det ska gå bra.  Hagarna är redan gröna och det är så vackert när jag går stigen till stallet. 


Ha en skön onsdag & kramen