Fina bloggvännen Tant Glad har en härlig utmaning till oss att berätta om våra söndagspromenader. Kolla in hos denna levnadsglada tjej som sprider glädje omkring sig och som har fantastiska inlägg och fina bilder:-)

I dag gjorde jag en promenad runt Mölndal som nu mest liknar en stor byggplats. Hela stadskärnan håller på att byggas om och inte en dag för tidigt heller. Spännande se när allt är klart. Just nu samsas påskpyntade träd med byggkranar.  Fortsatte till Fässbergskyrkan som är vackert belägen på en kulle mitt i samhället. På bilden ser man hur det gamla möter det nya med alla byggkranar i bakgrunden.

Tyvärr har det byggts ett anskrämligt fult parkeringshus alldeles framför kyrkan och jag kan aldrig förstå hur de styrande tänkte här. Tidigare var här en vacker grön kulle upp mot kyrkan där människor brukade sitta och umgås. Nu ser det ut så här :-(  

Vårdagjämning med underbart väder, strålande sol och värme. Fåglarna kvittrar våryra och man kan inte annat än njuta av livet och se det vackra. Första vårblommorna lyser gula i fjolårsgräset och ger en föraning om vad som kommer inom kort :-)

 Solig & varm vårkram/Gunilla