... sommarens sista blommor och jag fick ihop en riktigt fin bukett. Känns som alltid vemodigt när oktober står för dörren och jag måste ta till mig att hösten är här. September känns lite mer som en övergångsmånad när jag  i min egen takt  tar avsked av sommaren. September bjuder ofta på "brittsommar" eller "indiansommar" med värme, sol och skona badtemperaturer.. Som alltid infinner sig ett stänk av vemod, det kommer jag inte ifrån, men det är också en skön och avslappnad tid när naturen och i viss mån även jag går till vila. Den fasen behövs för att jag ska hinna ifatt mig själv och så småningom börjar min kreativa sida visa sig i olika aktiviteter som hemmafix, loppisbesök, släktforskning och även långa promenader i naturen. Hösten är också en fin tid för rensning i både små och stora gömmor. 

Den vackra buketten har varit lika fin över en vecka där den står vid fotografiet av min mamma och hennes syster  ❤️

Jag önskar alla mina vänner en fin höst 🍁