Vaknade med snövitt utanför. Visste att det lovades snö över i stort sett hela landet men det var ändå trist. I veckan har jag haft lätt vårkänning och det här blev ett bakslag men så är ju livet det går upp och ner. Gilla läget och vara tacksam att det inte var nåt värre som drabbar oss denna lördag. 

I dag blir det lugna gatan för mig. Inga måsten bara göra sånt jag känner för. Som att kolla vad som hänt hos mina bloggvänner. Alltid lika intressant och energigivande och energi är något jag verkligen behöver fylla på. Så tack alla fina ni som fyller mina depåer. Ni är så värdefulla för mig alla på sitt alldeles egna sätt :-)

Funderar lite över bloggandet och kom på att det nog är dags att lägga till en ny kategori. Jag kommer att kalla den Återblick. Inläggen som hamnar där kommer att handla om mina tankar runt 40-, 50- & 60-talen. Tiden, modet, design, film, dans och musik. Salig blandning med egna minnen, fakta och kuriosa. Jag minns mitt härliga 60-tal när jag var tonåring och jag älskar gamla 40-tals filmer när skådespelarna kallades filmstjärnor och 50-talets häftiga mode. Det blir som sagt lite av varje allt eftersom.  Som filmstjärnekorten som jag samlade i stora högar som dessvärre är borta. Jag har bara ett tjugiotal kvar så jag lånade Sophia Loren, Doris Day, Lana Turner och Ty Hardin av syrran. Samlade ni filmstjärnekort?

               

Ha en fin lördagskväll och varm kram