Denna vecka har bjudit på lite av varje, I torsdags var jag på klubbkväll hos Cassels. En stor klädaffär med massor av nyinkomna vårnyheter. Jag har på sista åren upptäckt att här finns en del märken och modeller som jag gillar. Också bra att man får 25% på hela köpet en sån här kväll. Mina älsklingsbyxor, av märket Freequent, smala elastiska och med breda resår i midjan. Jag köpte ett par ljusbeiga, ett par svarta och ett par vita. Det blev också 3 linnen i härlig kvalité av märket Isolde och lite blingbling med, en tröja med en glittrande fjäril fram. Jag var riktigt nöjd med köpen.

I fredags hämtade vi barnbarnen från skolan. Alex stannade hos en skolkompis och Amanda begav sig ganska omgående till stallet. Vi stannade kvar tills pappa och mamma kom hem från jobbet, Deras äppelträd blommar för fullt och eftersom jag har en passion för dessa vackra knoppar och blommor i vitrosa blev det några foton. 

 Det är ett spännande veckoslut med Lets Dance som slutade som jag hoppades. Benjamin är i mitt tycke den bästa dansaren men Steffo har gjort en fantastisk resa. Värdiga finalister på olika sätt.

Nu är det dags igen att hålla tummarna för fina Sanna. Hon är en fantastisk sångerska och jag tycker Undo är så vacker. Jag gillar också Nederländernas country and western inspirerade bidrag. Lycka till Sanna!!! Laddar om med ostbricka och vin och hoppas att jag klarar spänningen. Det är mycket nu.....

Ha en fin kväll vare sig ni gillar musik eller roar er med nåt helt annat. Kram