... med fina vänner, god mat och billig öl. Vi hade så roligt och det är mysigt och fin stämning på våran kvarterspub. Jag är ju verkligen ingen festprisse men ibland är det skönt att bryta av hemmamyset med lite social samvaro. Puben har afterwork från kl tre och här är en brokig skara människor allt från pensionärer till arbetskollegor som avslutar veckan, sportgäng och familjer. Även hundar är välkomna. Jag gillar när alla kan umgås och må lite gott en stund. Senare på kvällen är det nog lite livligare men då har jag redan hoppat i mysdräkten hemma.

Vänner är som blommor - de lyser upp din dag 

 
Inredningen är gemytlig och har robust gammaldags karaktär och det passar mig precis. Känns ombonat och mysbelysning är så förlåtande för trötta anletsdrag.Ha en fin helg mina vänner och kramen 🤗