Har tillbringat mycket tid med sportlovslediga barnbarn denna vecka. Alla energidepåer är fyllda till bredden och nu återvänder jag till bloggskrivandet igen. Även om jag inte hinner skriva i bloggen eller kommentera era inlägg så tar jag alltid en kvällsrunda hos er mina fina bloggvänner. 

Har prickat av min beställning från Hem.se och som vanligt var det perfekt och allt var med. Måste säga att det är ljuvligt att slippa affären och jag är så nöjd med leveranserna. Kan inte förstå varför jag väntade så länge med detta?? Hur som helst lite extra gott fanns i kassarna nu när det är helg och alla hjärtans dag. 

För att återgå till veckans begivenheter åkte jag en dag till Slottsskogen i Göteborg tillsammans med Anne-lie, Amanda, Alexander och Eva. Vädret var toppen och det var rekordvärme för februari med +11 grader. Vi började med en god lunch på Villa Belparc och sen promenerade vi några timmar i parken. Runt fågeldammarna var det många som hade med sig godsaker till änderna och det var livat värre. Amanda och Alexander har alltid älskat att mata fåglarna och så även denna gång. Man kan ju tro att det bara är datorer och mobiler som lockar barn och ungdomar men jag har en känsla att om man har med sig djur- och natur- intresset från tidig barndom sitter det i och skänker glädje under hela livet. På vår rundvandring såg vi bland annat sälar och piggviner som matades, ett ståtligt älgpar som vilade sig i hagen och pigga getter som skuttade runt. Vi stod länge och beundrade ett svanpar som så vackert och majestätiskt gled fram över dammens stilla vatten. Allt detta promenerande tog på krafterna så turen avslutades med go fika innan vi begav oss hemåt. 

Villa Berparc och fågeldammen .............. 
 Även tonårstjejer får spring i benen .....................Onsdagen var vi tillsammans med Alexander eftersom Anne-lie och Amanda skulle vara i stallet och det är av förståeliga skäl inte Alexanders favoritplats, "trist bara tjejer" ...... Vi roade oss med spel och timmarna bara flög iväg.

I går hade vi funderingar om vi skulle fara till Gunnebo Slott eller Västra Frölunda Torg men Amanda avgjorde det och tyckte att vi kunde gott ägna oss åt lite shopping nu. Jag gillar inte vanligtvis att trängas i affärer men det blev en riktigt rolig dag med lagom dos av shopping och avkopplande pauser med mat och fika. Gallerian är riktigt trevlig och inte alls lika stökig som den i Nordstan i Göteborg. 

Fina blomsterarrangemang där man kan sitta och vila trötta shoppingfötter och Coffee House med nypressad juice och goda bärpajer.  Jag tackar Amanda och Alexander för en härlig vecka med många goda minnen. Kram från mormor :-)

Ha en underbar alla hjärtans dag och hjärtekramar till er alla