I går var jag och syrran ute och shoppade julklappar. Det gick fort och lätt och allt på köplistan fanns i Kållered köpstad. Nu återstår det roliga att göra paketen. Hittade också ett halsband som jag trånat efter länge och som nu såldes med 20% rabatt så jag slog till. Passar nog bra till en enkel svart överdel om man vill festa till det lite. Ska det festas vill man ju ha snygga naglar också. Jag gillar rosa nagellack och silverringar så den här bilden är verkligen min stil. Så snyggt tycker jag. Nu när jag hamnade på glitter och glamor tråden vill jag visa ett foto som min syster tog när vi var i Göteborg förra julen och kollade skyltfönster. Det här var en frisersalong och jag tycker det var så annorlunda och snyggt skyltfönster. Med hängande levande blommor och stadens ljusträd som speglar sig i fönstret. 

   


Foto; Evas fotoblogg

I kväll håller vi på att plocka ihop olika änglagrejer som vi ska skänka till den ideella gruppen Änglakatten som hjälper hemlösa och sjuka katter. Jag har alltid älskat änglar och katter och nu känns det så bra att det går att sälja grejorna och få in pengar till veterinärvård, mat och annat som behövs. Mitt hjärta blöder när jag tänker på alla stackars djur som lämnats åt sitt öde och är ute i kylan. Jag ser på mina bortskämda små älsklingar som myser inne i värmen och undrar om de förstår hur bra de har det. Om ni vill veta mera om Änglakattens arbete titta in på deras sidor; http://www.anglakatten.se/ eller https://sv-se.facebook.com/Anglakatten

Nu ska jag avsluta dagen med att läsa Bosse och Solveig Lidéns bok "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". En härlig bok som jag lätt skulle kunna streckläsa för den är så bra. Men samtidigt vill jag njuta så länge som möjligt så jag tar några kapitel varje kväll och somnar med ett leende på läpparna.
 Sov gott & Dröm sött