... och räknar ner dagarna till jul. Tiden går så fort så jag hinner knappt räkna ner men att julpynta hemma finns det alltid tid till och för mig som älskar julen kan jag knappt vänta tills det är dags. I år har jag märkt att många har börjat tidigare än vanligt med julpyntandet. Det ser man främst på sociala medier där stjärnor, stakar och även julgranar sprider glans och tidig julstämning. 

 

  Julloppisarna avlöser varandra och hos min favoritaffär är det långa köer innan de öppnar. De har en hemsida där de lägger upp massor av bilder på kommande loppisar så man kan i lugn och ro hemma se ut vad man ska kolla efter. Hör och häpna jag har stått i kö en timme innan de öppnar men då lyckades jag också köpa det jag ville ha.Några av mina fynd som granarna och skålen fick mitt barnbarn till sin nya lägenhet och även hennes allra första egna hem.

De klassiska saltglaserade, brunglänsande skålarna från Wallåkra Stenkärlsfabrik kommer jag att ge till någon som jag vet kommer att älska dem så en fin julklapp.


 

  
Ha en fin första advent