Efter två halvfastedagar i veckan ska jag gotta mig åt lite räkfrossa i kväll. Så gott! Jag kommer från Norrland från början och var inte bortskämd med färska räkor men här på Västkusten finns världens godaste räkor och allt möjligt gott från havet. Fiskekyrkan i Göteborg är en härlig upplevelse om man gilla fisk och sånt. Barnbarnen är så intresserade av att titta på alla konstiga fiskar som ligger i diskarna. Men dom tycker att det luktar "blää" och det måste jag hålla med om  :-\  När det är räkor på gång har jag en trogen kompis i min katt Ronja. Hon älskar räkor i motsats till Kajsa som inte alls bryr sig.

När jag härom kvällen kom in i köket var himlen alldeles rosa. Jag hämtade mobilen och när jag var tillbaka hade nästan allt försvunnet. Det gick så fort. Men jag tog i alla fall en bild från köksfönstret. Jag har stått på kö för Din egen väg och nu kom den. Jag gillar Patricia Tudor-Sandahls böcker. Just nu är det lite svårt att hinna med läsningen men jag brukar ta några kapitel varje kväll. Ha det så gott.