Så har ännu ett år gått och jag ser fram emot det nya 2015 med tillförsikt. 365 blanka blad som ska fyllas med alla möjliga upplevelser och känslor som är min livsberättelse just nu. Livet går ju inte i repris så det är här och nu som gäller. Bloggandet har gett mig så mycket och fungerar som en slags dagbok. Skönt att dela med mig av sånt som jag tror kan vara intressant och fungerar många gånger renande för mig. Vissa saker måste jag bara få ut....... Roligt också att dela med sig av alla positiva saker som händer i familjen och för mig personligen. Jag håller med Amanda, mitt barnbarn, som säger att 2014 har varit ett sånt bra år. Det värmer i ett mormors hjärta att barnbarnen är nöjda och mår bra. Jag har inte direkt några nyårslöften, det är inte riktigt min grej men absolut en del mål för det nya året. Främst när det gäller motion, hälsa och att njuta av det lilla i vardagen. Oftast är det små saker varje dag som ger mig lycka. Just såna saker som ger minnen för livet. Oftast är det samvaron med familjen och de älskade barnbarnen men också lyckan att ha alla fina bloggvänner och kunna besöka era fantastiska bloggar, ingen den andra lik men alla lika berikande.

Tack till er alla för att ni gjort mitt 2014 så minnesrikt och jag önskar bloggvänner och besökare ett fantastiskt 2015 med varma kramar från mig.