Ibland kommer saker som man bara måste ta i tu med och bloggvärlden får vila ett tag. Ett sånt var att hjälpa barnbarnen att fixa rummen. Nu är det projektet rott i hamn och vi är alla nöjda men viktigaste är att Amanda och Alexander trivs i sina nya rum.

Har äntligen hunnit kolla runt hos mina vänner och där kom det upp en hel del fundríngar om frikyrkor, reklam, alla hjärtans dagar och vanliga dagar, bloggstrul, jättebra filmtips, roliga tävlingar och inte minst alla fina foton. Mycket att ta in och tankarna far runt. Ska ändå försöka sortera ut vad jag fastnat för.  ;-)

Reklam är något jag tycker endast är besvärande men nu måste jag tillstå även om det tar emot att jag har fastnat för speciellt Volvo reklamen under en tid. Vet inte om de har speciellt duktiga reklammakare men jag är fast. Inte för bilen i sig utan för reklamen. Först föll jag som en fura för Mando Diaos härliga sång och bilen som kör genom vackra sädesfält. Sen kom alla vackra bilder från Norge(tror jag) med Swedish house mafia och sist men inte minst Zlatans halvsång "Du gamla du fria" som verkligen anslog en sträng i mitt fosterländska hjärta. Jag vet inte om det säger nåt om mig eller om duktiga reklammakare?

Blev också verkligen illa berörd över hur en bloggvän blivit behandlad av den frikyrka hennes familj tillhört. Det visar att det är bäst att följa sin egen övertygelse och sen får andra tycka vad de vill. Man kan aldrig tillfredställa alla och det är heller inte meningen. Avsluta sånt som bara är negativt!

Mitt i alltihopa är jag så glad att min positiva bloggvän Anne-christine är tillbaka i bloggsfären igen. "Ler"

Såg just att fb firar 10 år och att jag kunde dela "min facebooks film" som jag kanske inte direkt tycker var just de bilder jag hade valt att representera mig. Det får mig att tänka över vilka bilder jag delar och lägger ut i fortsättningen.

Jag tycker också att kärlek och omtanke ska vi dela med oss alla dagar. Det är kanske just i den gråa vardagen en kram eller ett kärleksfullt ord behövs allra mest. Alla hjärtansdag eller inte!

Härliga filmtips passar också så bra nu när mörkret är kompakt och stormarna avlöser varandra. Dags att bona om sig med ulliga plädar, ljus i massor, nåt varmt att dricka och en spännande film. Vad mer kan man begära?

Dataproblem verkar drabba oss lite till mans men tack och lov löser det sig till slut. Men det kan vara så irriterande!!!!

Nu vill jag önska alla mina vänner en riktigt fin början på veckan. Kram till er alla!