Idag är det tulpanens dag och det är nog precis vad som behövs för att pigga upp mig i snöovädret. Snöblandat regn hela dagen... Så grått och dystert..... Tulpaner år så vackra och finns i alla möjliga färgvariationer. Jag gillar mest dimrosa, dimlila och väldigt mörklila nästan svarta. Men jag tycker också att en stor bukett i alla regnbågens färger är så himla snyggt. Man kan inte annat än bli lycklig över en sån .......

Berättade om min fascination för Mat.se och jag måste säga att det gick inte lika bra med beställningen denna gång. När vi fått leveransen märkte vi att det var mycket som saknades så vi mailade och de skulle rätta till det nästkommande dag. Leveransen kom sent om sider och då visade det sig att det fortfarande saknades en del grejor. Mailade igen och fick en ursäkt och att de skulle naturligtvis rätta till det och vilken tid passade? Mailade svar vid 13 tiden och sen har inget hörts från Kundtjänst och nu är klockan 17. Känns lite irriterande eftersom vi inte vet när resten kommer? Tänker ge dem en chans till eftersom vi gillar utbudet och första leveransen gick så bra men krånglar det igen är det nog läge att kolla andra distrubutörer. Kan ju vara tillfälligt strul så vi får se.......  Vad är det man brukar säga; "en kedja är aldrig starkare än dess svagaste länk".  

Men det har varit många "skimrande ögonblick" som uppväger både väder och köpstrul. Underbara tv program som jag njutit av. Två herrar som jag beundrar och inte kan få nog av: Lars Lerin, den underbara konstnären och författaren och Jerry Williams, min ungdoms idol som följt mig genom hela mitt vuxna liv. Fantastiska program som jag återkommer till längre fram. På tal om njutningar så är jag inne på de sista sidorna i Bosse och Solveig Lidens kåseribok "Skimrande ögonblick - och dagar i grått". Fantastisk bok som gett mig många avkopplande lässtunder och som jag också återkommer till :)

Jag önskar er alla en fin kväll och kanske får ni njuta av vackra tulpaner också. Varma kramar :)