I förra veckan hade jag en släng av influensan och då tittade jag på Malou efter tio. Jag gillar hennes teman. I veckan handlar det om sk helikopterföräldrar. Det är såna som hovrar över barnen hela tiden. Numera finns det föräldrar som till och med följer ungdomar till anställningsintervjuer. Kanske lite svårt att få arbete om man är så osjälvständig. Det är inte så lätt att veta hur man ska vara som förälder. Jag tror många föräldrar har dåligt samvete för att man inte hinner göra allt som man vill med sina barn. Jag känner igen bilden om det dåliga samvetet men jag tror att de flesta vill sina barns bästa och gör så gott de kan. Syrran frågade om jag är en sån där helikoptermormor och det ligger kanske nåt i det :) 

På fredagar är dottern ledig och då brukar vi träffas och hitta på lite olika saker. Nu ville dottern att jag skulle visa hur man gör norrlandsrätten potatispalt. Mamma gjorde världens godaste palt och jag har fortsatt med den mattraditionen. Dotterns familj visade inget intresse för rätten från början men nu tycker alla att det är så gott. Palt är ganska enkelt att göra och sen äter man den med stekt fläsk, lite smör och lingonsylt. Vet inte om man måste vara norrlänning för att uppskatta palt men gott är det!!!

Under förra veckan var det grått och regnigt och jag kunde inte låta bli att ta några kort av regndropparna i träden. Det var så vackert med alla droppar på kvistarna. Svårt att fånga verkligheten med Iphonen i regn. Önskar att jag haft med kameran när jag hittade regnmotiv :( Utsikten med solnedgången har barnbarnet tagit från deras hus. Även regnbilderna är från deras trädgård.

Jag önskar er alla en skön söndag. Kram :)